Vodovod i kanalizacija

vikOsim grijanja, za Vas izvodimo i vodovode, kanalizacije te prepumpne stanice.

  • Spajanje kućnog vodovoda na glavni priključak
  • Spajanje kućne kanalizacije na glavni priključak
  • Postavljanje nove prepumpne stanice te adaptacija stare
  • Zamjena kućnih instalacija i pipa

Dovod pitke i odvod onečišćene vode jedan je od osnovnih uvjeta svakog kućanstva. Vodovodom se vode zahvaćaju, pročišćavaju, dovode do mjesta potrošnje i raspodjeljuju.

Centar Instalacije stručno projektiraju i izvode radove vodovodnih postrojenja i vodovodnih instalacija, kao i popravke i održavanja vodeći pritom računa o sigurnosti, kvaliteti vode, zaštiti okoliša i higijeni stanovanja korištenjem najnovijih tehnologija. Naši zaposlenici zamjenjuju dijelove vodovodnih sustava i dotrajale cijevi kvalitetno, brzo i ekološki prihvatljivo. Kako bi našim klijentima dočarali način izvođenja radova, radimo sheme kućnih vodovoda pitke i kvalitetne vode.

Kanalizacija je sustav odvodnje otpadnih voda, oborinskih voda ili potencijalno štetnih tekućina kroz podzemne kanale. Mi uspješno i kvalitetno izvodimo kućne kanalizacije uz pridržavanje svih tehničkih standarda projektiranjem i dizajnom kanalizacijskog sustava. Uz to, vršimo i radove pregleda, odštopavanja i sanacije odvoda i kanalizacije.

Prepumpne stanice su uređaji čija svrha je prepumpavanje otpadnih voda iz nižih etaža ili kao sistem za aktivnu zaštitu od povratnog toka vode iz kanalizacije. Centar Instalacije u ponudi svojih usluga nudi i montažu te održavanje prepumpnih stanica.